Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

PLAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK

De Ruimerij, uw partner voor een seniorenverhuizing met zorg en aandacht.

Gaat u verhuizen van groot naar klein en zoekt u hulp bij zowel het verhuizen van uw inboedel als het ontruimen van uw huidige woning? Dan bent u bij De Ruimerij aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en helpen u met liefde en aandacht bij deze belangrijke stap. Wij weten precies wat nodig is voor een respectvolle en comfortabele seniorenverhuizing.

Zo gaan we te werk:

Kennismaken en inspectie

Een seniorenverhuizing is een persoonlijke aangelegenheid. Daar houden we rekening mee, in alles wat we doen. Daarom maken we graag eerst kennis met u. We nemen ruim de tijd om uw wensen zorgvuldig te beluisteren. Samen met u bepalen we wat er moet gebeuren en door middel van een korte inspectie maken we een inschatting van de hoeveelheid werk. U kunt aangeven welke spullen mee verhuisd mogen worden en wat er met de andere spullen mag gebeuren. Ook kunnen we u helpen een inschatting te maken van een woning of kamerindeling. Desgewenst leveren we u kwaliteitsvolle verhuisdozen of helpen u met het goed inpakken van uw kostbare spullen. Kortom, we denken actief met u mee en ontzorgen u waar we kunnen.


Offerte

Nadat we precies weten wat er mag gebeuren, maken we een vrijblijvende offerte voor u op. Wij hanteren één prijs. Dat betekent dat u meteen weet waar u aan toe bent. U kunt erop rekenen dat wij geen extra kosten of naheffingen in rekening zullen brengen. We zijn niet de goedkoopste in onze branche, maar achteraf zeker niet de duurste. Heeft u onze vrijblijvende offerte goedgekeurd? Dan gaan wij voor u aan de slag en heeft u geen omkijken meer naar uw verhuizing.


De verhuizing

Op de afgesproken dag laden we met zorg en respect al uw spullen in en verhuizen die naar uw nieuwe woning. Als u dat wenst kunnen we ook helpen bij het inrichten van uw seniorenwoning en het uitpakken van uw spullen. Zijn er zaken die u niet mee kunt nemen? Dan kunt u aangeven wat u daarmee wilt doen. Ook op dit gebied kunnen wij u volledig ontzorgen. Spullen waar u afstand van wilt doen en die geen restwaarde meer hebben, brengen we graag naar de kringloopwinkel of goede doelen. Hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening. Dit zien we als onze bijdrage aan een duurzamere maatschappij. Ook kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen. Komen we tijdens de verhuizing onverwacht waardevolle spullen tegen die u over het hoofd heeft gezien? Dan bewaren wij die netjes en gaan alsnog met u hierover in overleg.


Oplevergarantie

Kunt u ook ondersteuning gebruiken bij het aflever klaar maken van uw huidige woning? Ook dat kunnen wij tot in de puntjes voor u verzorgen. We voeren waar nodig herstelwerkzaamheden uit en maken uw woning professioneel schoon. Nadat we klaar zijn kan de woning dus in principe direct verhuurd/ verkocht worden. We hanteren een oplevergarantie. We leveren altijd op op de afgesproken datum en zijn pas klaar als u tevreden bent.


Wij staan garant voor:

· Een warm hart en discretie,

· Nauwkeurige service, grote zorg en aandacht,

· Uw oude woning 100% oplever klaar,

· Uw spullen goed verzekerd tijdens het verhuizen en het transport,

· Verkoop of opkoop van overgebleven spullen,

· Vervoer van goederen naar goede doelen of stichtingen,

· Mogelijkheid om gebruik te maken van onze beveiligde opslagplaats,

· Spoedverhuizingen

· Optimale service met een kundig en professioneel resultaat als gevolg.


Regel nu uw seniorenverhuizing bij De Ruimerij.

Graag alles tot in de puntjes verzorgd bij uw verhuizing? Wij staan voor u klaar. Het beste kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 0511 84 05 26  We spreken u graag even persoonlijk. Een offerteaanvraag kunt u natuurlijk ook per e-mail indienen. Elke aanvraag is vrijblijvend en wordt binnen één dag door ons beantwoord. Indien u met spoed dient te verhuizen, is het altijd beter direct telefonisch contact op te nemen. Ons bedrijf is landelijk actief.

Waar de reis ook heen gaat, wij willen en kunnen u altijd helpen.