Woningontruiming voor Nabestaanden

Services voor nabestaanden

Download onze flyer voor nabestaanden

'Spoedontruimingen in zorg & verpleeg-instellingen kunnen wij binnen 48 uur verzorgen.'

Bent u een dierbare verloren? Dan bent u in een emotionele en drukke tijd terecht gekomen. Vaak komt dit onverwacht en soms kunnen we ons hierop voorbereiden. Hoe dan ook, een afscheid voor altijd, is overweldigend. Uw hart staat stil, en toch moet er vanalles geregeld worden. Op zo’n moment is het fijn als u bepaalde praktische zaken met vertrouwen uit handen kunt geven. Dat begrijpen wij van De Ruimerij als geen ander en daarom helpen we u graag.

 

1. Persoonlijke Kennismaking 

Bij een overlijden komt ook het ontruimen van de woning of serviceflat van uw dierbare kijken. Dit is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Daarom maken we graag eerst kennis met u. We nemen ruim de tijd om uw wensen zorgvuldig te beluisteren en bepalen samen met u wat er mag en moet gebeuren. Door middel van een korte inspectie maken we een inschatting van de hoeveelheid werk. Tijdens dit gesprek kunt u ook aangeven wat u met de boedel van uw dierbare wilt doen. Ook in geval van een beneficiaire aanvaarding kunnen wij u geheel ontzorgen. 

2. Offerte

Nadat we uw wensen precies en helder hebben, maken we een vrijblijvende offerte voor u op. Wij hanteren één prijs. Dat betekent dat u meteen weet waar u aan toe bent. U kunt erop rekenen dat wij geen extra kosten of naheffingen in rekening zullen brengen. We zijn niet de goedkoopste in onze branche, maar achteraf zeker niet de duurste. Heeft u onze vrijblijvende offerte goedgekeurd? Dan gaan wij voor u aan de slag en kunt u de ontruiming van de woning met een gerust hart aan ons overlaten.

3. De start van het leeghalen

Op de afgesproken dag gaan wij voor u aan de slag. Meestal hebben nabestaanden reeds de spullen die emotioneel of anders van waarde zijn in onderling overleg met elkaar bewaard of een nieuwe bestemming gegeven. Wij dragen daarna zorg voor het weghalen van de rest van de losse spullen en het meubilair. Mochten wij onverhoopt nog persoonlijke spullen vinden, houden wij die natuurlijk zorgvuldig voor u apart.

Daarna brengen we alles volgens uw wensen weg - bijvoorbeeld het verhuizen van boedelstukken naar erfgenamen. Spullen die geen restwaarde meer hebben of die geen nieuwe bestemming kunnen krijgen binnen de familie brengen we naar de kringloopwinkel. Wat niet meer bruikbaar is, brengen we naar de milieustraat. Voor dit vervoer brengen we geen extra kosten in rekening. We dragen namelijk met liefde ons steentje bij aan een duurzame samenleving.

Soms is er bij een ontruiming, zoals van een seniorenkamer, spoed gemoeid en is er nog geen tijd geweest voor het nalopen van spullen. In dat geval kunnen wij de spullen van uw dierbare desgewenst naar onze beveiligde opslag brengen. Wanneer u er aan toe bent, kunt u daar in alle rust de spullen nalopen. 4. Services en aanvullende diensten

Als de woning leeg is, leveren wij de woning netjes op. Wij houden hierbij zorgvuldig rekening met de eisen van de verhuurder of de makelaar. We maken de woning altijd professioneel schoon, maar we kunnen ook alle werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn om de woning perfect verkoopklaar te maken. 

Denk aan gaten dichten, vloerbedekking verwijderen, eventueel saus- en schilderwerk, tuinen fatsoeneren. Wij zorgen kortom voor een schone en verzorgde uitstraling. Indien gewenst kunnen wij ook de eindinspectie en de overdracht aan de verhuurder, eigenaar of makelaar voor u verzorgen.

Wij dragen uw last met zorg

Beschrijft de bovenstaande tekst wat u nodig heeft op dit moment en wenst u onze ondersteuning bij het ontruimen van de woning van uw dierbare? Wij staan voor u klaar. Het beste kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 0511 84 05 26. We spreken u graag persoonlijk. Een offerteaanvraag kunt u natuurlijk ook per e-mail indienen. Elke aanvraag is vrijblijvend en wordt binnen één dag door ons beantwoord. Indien het spoed betreft, raden wij aan om ons eerst te bellen. M. 06 55 192 896


We zijn niet de goedkoopste in onze branche, maar achteraf zeker niet de duurste.’